HBOHNКошаркашки клуб Приморје 1945 потписао је са Хипотекарном банком уговор о спонзорству, чиме је клуб који ове године има велике амбиције добио златног спонзора. Тим поводом, у Општини Херцег Нови, која је власник клуба, уприличен је састанак предсједника Стевана Катића са извршним директором Хипотекарне банке, Есадом Заимовићем и сарадницима.

Предсједник Општине Херцег Нови Стеван Катић захвалио је Хипотекарној банци што се одлучила да буде златни спонзор КК Проморје који је у власништву Општине.

“То сматрамо за један друштвено одговоран потез Хипотекарне банке која се одлучила на овај корак. Ми ћемо свакако наставити сарадњу коју смо имали и до сада са Хипотекарном банком коју сматрамо респектабилним партнером”, рекао је Катић.

Заимовић је Катићу захвалио на љубазном пријему.

“Ми као друштвено одговорна компанија сваке године значајан дио буџета инвестирамо у помоћ друштвено одговорним пројектима. Процијенили смо да КК Приморје заслужује да буде подржан од стране Хипотекарне банке која се опредијелила да буде златни спонзор овог клуба. Ми вјерујемо у руководство клуба, у младе кошаркаше и сигуран сам да ћемо у наредном периоду наставити да заједнички пратимо пројекат и да ће резултати који ће се остварити у наредном периоду показати да смо добро урадили”, казао је Заимовић.

Такође, он је захвалио Катићу на разматрању могућности да Хипотекарна банка, која већ десетак година има филијалу у Херцег Новом, пронађе могућности да додатно помогне грађанима и привреди Херцег Новог кроз нове кредитне линије.

“У процесу смо одобравања кредитне линије од Европске банке за мала и средња предузећа и користим прилику да позовем све приведнике из Херцег Новог да нам се обрате. Надам се да ћемо наставити сарадњу коју смо имали свих претходних година.”, поручио је Заимовић.

Директорица маркетинга Хипотекарне банке Ева Ивановић казала је да је овај уговор само наставак друштвено одговорних активности којима банка жели да побољша услове херцегновског клуба.

“Настављамо као одговорна и посвећена банка да помажемо локалну заједницу кроз низ заједничких иницијатива. Надамо се успјешној такмичарској сезони.”, казала је она.

Предсједник КК Приморје Жељко Рогановић захвалио је власнику клуба – Општини Херцег Нови и предсједнику Стевану Катићу и Хипотекарној банци која је, како каже, пронашла начин да помогне клуб који има амбиција.

“Ми амбиције не кријемо. Ово је прави начин да се унаприједи спорт. Још једном се захваљујем на овом златном спонзорству. Надам се још бољим резултатима у будућности”, закључује Рогановић.