zgradaohn2022Секретаријат за екологију и енергетску ефикасност Општине Херцег Нови, спровешће јавну расправу о Нацрту Одлуке о одређивању граница, статуса, категорије и режима заштите заштићеног подручја Парк природе „Орјен“ на територији општине Херцег Нови и Нацрту Студије ревизије заштићеног подручја, парка природе „Орјен“ од 12.2.2024. године до 12.3.2024. године.

Увид у Нацрт Одлуке и Нацрт Студије је могуће обавити на сајту Општине Херцег Нови www.opstinahercegnovi.me; у просторијама Секретаријата за екологију и енергетску ефикасност, канцеларија број 101 (III спрат) сваког радног дана од 8.00 до 11.00 часова, као и у канцеларијиама: МЗ Крушевице - понедељком; МЗ Мокрине-сриједом и петком; МЗ Камено-Жлијеби уторком и четвртком у истом временском интервалу.
Централна јавна расправа о Нацрту Одлуке и Нацрту Студије биће одржана у понедељак 4.3.2024. године са почетком у 10.00 часова у Великој сали СОХН.
Из надлежног Секретаријата позивају грађане и власнике непокретности у овом подручју да учествују у предметној јавној расправи, а примједбе, предлоге, мишљења и сугестије у писаној форми могу предати:
- путем поште на адресу Општина Херцег Нови – Секретаријат за екологију и енергетску ефикасност, Трг маршала Тита бр.1, 85 340 Херцег Нови
- непосредно на грађанском бироу Општине Херцег Нови (шалтер број 4),
- на e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Обавјештење за заинтересовану јавност
Обавјештење за заинтересоване власнике катастарских парцела у захвату заштићеног подручја
Закључак Предсједника и Програм одржавања јавне расправе
Нацрт одлуке о одређивању граница, статуса, категорије и режима заштите заштићеног подручја Парк природе“Орјен”, на територији Општине Херцег Нови
Нацрт Студије ревизије заштићеног подручја, парка природе „Орјен“