zgradaohn2022Јавна расправа на Нацрт Одлуке о Буџету Општине Херцег Нови за 2023. годину у трајању од 15 дана одржаће се почев од 02. децембра, закључно са 17. децембром 2022. године. Јавну расправу спроводи Секретаријат за финансије Општине Херцег Нови.

Примједбе, предлоге, сугестије и мишљења у писменој форми достављају се на адресу Општине Херцег Нови – Секретаријат за финансије, преко Грађанског бироа Општине Херцег Нови или мјесних заједница, или у електронској форми на е-маил Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..

Централна јавна расправа биће одржана у сали Скупштине општине Херцег Нови 16.12.2022. године, са почетком у 10.30 часова.

Нацрт Одлуке о Буџету Општине Херцег Нови за 2023. годину биће доступан  јавности објављивањем посредством Јавног радио дифузног сервиса РТ Херцег-Нови и на интернет страници Општине Херцег Нови www.hercegnovi.me.

Након спроведене јавне расправе Секретаријат за финансије ће размотрити све примједбе, предлоге, сугестије и мишљења учесника и сачинити Извјештај о спроведеној јавној расправи.

Програм Јавне расправе (.pdf)

Нацрт одлуке о буџету Општине Херцег Нови за 2023. годину (.pdf)