zgradaohn20042023Јавна расправа на Нацрт одлуке о јавним паркиралиштима на територији општине Херцег Нови, коју спроводи Секретаријат за комуналне дјелатности, почела је данас (17. мај) и трајаће до 31. маја 2023. године.

Примједбе, предлоге, сугестије и мишљења у писаној форми могуће је доставити на адресу: Општина Херцег Нови – Секретаријат за комуналне дјелатности, преко Грађанског бироа или мјесних заједница, као и у електронској форми на е-маил Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..
Централна јавна расправа биће одржана у сали Скупштине општине Херцег Нови у петак, 26. маја 2023. године са почетком у 13:30 сати.
Нацрт одлуке о јавним паркиралиштима на територији општине Херцег Нови биће доступан јавности објављивањем посредством ЈРДС РТХН и веб сајту Општине Херцег Нови  www.hercegnovi.me .
Након спроведене јавне расправе Секретаријат за комуналне дјелатности ће размотрити примједбе, предлоге, сугестије и мишљења учесника и сачинити Извјештај о спроведеној јавној расправи.

- Програм одржавања Јавне расправе на Нацрт Одлуке о јавним паркиралиштима на територији Општине Херцег Нови
- Закључак
- Нацрт Одлуке о јавним паркиралиштима на територији Општине Херцег Нови