TrebinjskaNSL180324Пут од магистрале до Сервисне зоне - крак Требињске улице дуг 800 метара, асфалтиран је јуче, а Општина Херцег Нови је током реализације имала подршку локалних привредника који послују у тој зони.

Радови су обухватили пресвлачење коловозног застора, а спремност на сарадњу показали су привредници тог подручја који су финансирали бетонско арматурне радове и замјену носећег слоја коловозне конструкције на неколико дионица оштећених услед проласка тешког терета.
У претходном периоду били су чести апели грађана да се Требињска улица санира јер је, због велике фреквентности и транспорта тешких терета, била у лошем стању. Посао је обавила компанија Асфалт бетон градња, а за комплетно асфалтирање овог дијела и осталих кракова Требињске улице, Општина Херцег Нови је издвојила 174 000 еура.
У циљу континуираног побољшавања локалне путне мреже, Општина Херцег Нови је током прошле године уложила преко 1,7 милиона еура, а капиталним буџетом за 2024. најавила још снажније инфраструктурно уређење на територији цијеле општине.