MensaNSL230924Менса Црне Горе, у сарадњи са Општином Херцег Нови, организује тестирање базичне интелигенције у суботу, 28. септембра 2024. године.

Почетак је у 10.00 часова у скупштинској сали ОХН.

Тестирање је бесплатно за све заинтересоване становнике општине Херцег Нови који имају валидан документ, док сви остали могу да се информишу о условима под којим се могу тестирати на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
На дан тестирања, кандидати морају бити пунољетни, осим ученика средњих школа који морају имати 16 година. Приликом приступа тестирању, кандидати треба да покажу валидан идентификациони документ. Менсин тест могуће је радити највише три пута у животу, при чему од посљедњег тестирања мора проћи више од годину.
У случају организације тестирања у више група, пријављени кандидати ће бити накнадно обавијештени о тачном термину.
Пријаве је могућа најкасније до 27. септембра до 18.00 часова путем линка: https://forms.gle/jT9uS9c1zc2bUhpG6
За додатне информације или питања могуће је послати мејл на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Општина Херцег Нови је препознала значај тестирања у својој средини и омогућила да се сви заинтересовани кандидати пријаве за бесплатно тестирање.
Из Секретаријата за културу и образовање, позивају суграђанке и суграђане да се пријаве у што већем броју.