Kalendar manifestacija Novsko kulturno ljeto JUL 2022Током јула у Херцег-Новом ће бити организовано више од 30 различитих културних програма, а у наредна три мјесеца више од 60 дешавања на сценама широм града, најављује градски календар манифестација.

У јулу ће бити одржани Међународни фестивал класичне музике „Дани музике“, Међународни сајам књига „Трг од књиге“, фестивал електронске музике „Choose Vision Festival“, филмски програм „Open Air Cinema“, као и друге манифестације које нису дио фестивалских програма.

Календар манифестација је креирао Секретаријат за културу и образовање Општине Херцег-Нови, како би представио и промовисао понуду новског културног љета. Програми ће бити организовани у сарадњи са градским установама културе „Херцег Фест“, „Градска библиотека и читаоница“ и „Музеј Мирко Комненовић и галерија Јосип Бепо Бенковић“, а уз подршку локалне управе и Туристичке организације.

„Херцег-Новом ће током наредна три мјесеца бити домаћин великог броја културних програма: ликовних, музичких, књижевних, филмских. Календар манифестација је разноврстан и вјерујемо да ће свако наћи догађај који одговара његовом укусу. Позивамо све суграђане и госте да нам се придруже на локацијама широм града и уживају у програмима новског културног љета“, поручују из Секретаријата за културу и образовање Општине Херцег-Нови.

Календар манифестација за јул можете преузети овдје.

Календар манифестација новског културног љета 2022. можете преузети овдје.