Naslovna151022Око 400 наших малих суграђана узраста од 2 до 5 година учествовало је на првој дјечијој „Тротинетијади“, у организацији ЈПУ „Наша радост“ Херцег Нови, у оквиру спортског програма поводом 28. октобра, Дана општине Херцег Нови.

Васпитне јединице Игало, Топла, Савина и Бијела, другари из вртића „Светионик“ из Бара, 33 васпитачице и бројни родитељи и посјетиоци обиљежили су јутро у Игалу сјајном атмосфером и весељем. Запослени у новском вртићу, на челу са директорицом Тамаром Живановић, показали су и овог пута да се сарадњом васпитно-образовних установа, локалне управе и градских институција, добром вољом и креативношћу могу направити добре ствари са још бољим резултатима.
Trotinetijada151022„Тротинетијаду“ је званично отворила Олга Пејовић испред Секретаријта за културу и образовање, а подршку организацији овог догађаја дали су и Туристичка организација Херцег Нови, Центар безбједности Херцег Нови и Савјет родитеља ЈПУ „Наша радост“.
„Тротинетијада“ је била не само забавног, већ и едукативног карактера, па су представници саобраћајне полиције ЦБ Херцег Нови: Наташа Вуковић, Даница Пандуревић, Ђерко Пребирачевић и Миодраг Миловић малишанима одржали предавање о безбједности у саобраћају.