ZVE 9206Јединственом енергијом, предивним гласом и духовитим досјеткама свјетски позната сарајевска краљица севдаха синоћ је одушевила публику у херцегновској дворани „Парк“.

Публика је пажљиво испратила и јаким аплаузима поздравила наступ Амире и њеног бенда, а многима се и суза отела током извођења које је на срчан и снажан начин дало нову димензију традиционалним севдалинкама и неким новијим нумерама.
Амира се захвалила публици која је пјевала са њом, а граду Херцег Новом и ЈУК „Херцег-фест“ на позиву да буде дио прославе у част Дана општине. Искористила је прилку да Херцег Новом честита празник и пожели да у што скорије вријеме поново пјева у овом граду.
ZVE 9189„Нека веза постоји, у Херцег Новом је сваки пут лијепо. Наступала сам на фестивалу гитаре, Тргу испред Музичке школе и Канли кули. Ово је први пут да сам наступала у дворани „Парк“ која је прекрасна, врхунски звук и продукција. Тон мајстор Бојан Цицак је урадио сјајан посао, он нам је пети члан бенда , а шести комплетна публика. Тешко је објаснити шта се деси човјеку на концерту, то се не може ријечима испричати. Пређем у потпуно неки други свијет, пршти емоција, осјећам је са свих страна, плакали смо сви неколико пута и то је ок. И мушке и женске сузе су ок. Знала сам да ће бити добар концерт, ужељели смо се једни других, али нисам ово очекивала“, изјавила је Амира Медуњанин за РТХН након концерта.
У оквиру програма у част 28. октобра, Дана ослобођења и Дана општине Херцег Нови вечерас слиједи још један концерт – Мјесна музика Ђеновић наступиће на платоу испред зграде Општине Херцег Нови, од 19 часова.

Фото: Звездана Кујовић