nas13022023front

Више од 50 ученика херцегновских основних и средње школе учествовало је у радионици “(По)стигни све што желиш“, коју је у Великој сали Скупштине општине Херцег-Нови данас држала Милица Вучинић, једна од оснивачица портала за запошљавање “Jobzilla”.

Ова радионица је била прилика да млади науче како да направе баланс између приватног и ђачког живота и боље организују своје вријеме, као и да овладају методама којима, уз добру организацију, могу постићи зацртане циљеве у двогодишњем периоду.

Радионица “(По)стигни све што желиш” организована је у оквиру сарадње Секретаријата за културу и образовање Општине Херцег-Нови и НВО Центар за омладинску едукацију на пројекту Европске омладинске картице (EYCA).

Пројекат Европска омладинска картица – EYCA реализује се у партнерству НВО Центар за омладинску едукацију и Министарства спорта и младих, а уз подршку и активно учешће Општине Херцег Нови, која је обезбиједила набавку бесплатних EYCA картица и реализацију програма неформалне едукације на територији града.