Poziv HN NSLИз Секретаријата за културу и образовање позивају младе суграђане и суграђанке, узраста од 15 до 30 година, да се пријаве на дводневну радионицу о предузетништву и покретању сопственог бизниса, која ће бити одржана 20-21. фебруара у Омладинском центру.

У склопу Регионалног програма локалне демократије на Западном Балкану 2 (ReLOaD2), UNDP у сарадњи са Општином Херцег Нови организује низ обука за младе људе из Херцег Новог за 2023. годину, а базирано на налазима опсежног истраживања о перцепцијама и ставовима младих, спроведено у 15 локалних самоуправа у којима се ReLOaD реализује.
Обука о предузетништву и покретању сопственог бизниса ће бити одржана у Херцег Новом 20-21.фебруара, у Омладинском центру (Стари град, улица Марка Цара бр. 8) – за узраст од 15 до 30 година.
На дводневном тренингу млади људи ће научити како на најлакши начин упловити у предузетништво, наћи финансијску подршку и изборити се с администрацијом. Како се издвојити на данашњем тржишту показаће им маркетинг менаџерка и директорица Refresh media, Јелена Ђурковић која ће бити гошћа током обуке. Обуку ће водити тренерица Ивана Томашевић, уз подршку асистенткиње Биљане Поповић.
Заинтересовани млади се пријављују путем мејла Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. . Пријаве за обуку у Херцег Новом су отворене до 17.02. У случају да буде потребно, оправдања за школу ће бити обезбијеђена.