zgradaohn2022Секретаријат за локалну самоуправу Општине Херцег Нови утврдио је програм одржавања Јавне расправе на нацрт Одлуке о мјесним заједницама која ће трајати 15 дана, од 6. до 20. децембра 2023. године.

Грађани могу достављати примједбе, предлоге, сугестије и мишљења у писаној форми на адресу Општине Херцег Нови – Секретаријат за локалну самоуправу, преко Грађанског бироа Општине Херцег Нови или мјесних заједница, а у електронској форми на е-маил: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .
Централна јавна расправа одржаће се у сали Скупштине општине Херцег Нови 15. децембра 2023. године са почетком у 12:00 часова.
Нацрт Одлуке о мјесним заједницама доступан је на сајту Општине Херцег Нови www.hercegnovi.me, у свим мјесним заједницама и објављивањем посредством Јавног радио дифузног сервиса РТХН.
Након спороведене јавне расправе Секретаријат за локалну самоуправу ће размотрити све примједбе, предлоге,сугестије и мишљења учесника и сачинити Извјештај о спроведеној јавној расправи.
Нацрт одлуке
Програм јавне расправе