У циљу упознавања заинтересоване јавности са циљевима и сврхом израде Државне студије локације "Сектор 6" (Бијела - Рт Св. Неђеља)", могућим планским рјешењима и ефектима планирања, Министарство одрживог развоја и туризма на основу члана 27 Закона о планирању простора и изградњи објеката („Службени лист ЦГ“, број 64/17, 44/18 и 63/18), обавјештава да се организује Претходно учешће јавности, у периоду од 03.07. до 02.08.2019.године.

Упознавање заинтересоване јавности спроводи се на начин прописан чл. 6 и 7 Правилника о методологији израде планског документа и ближем начину организације претходног учешћа јавности ("Службени лист ЦГ", број 88/17), путем информисања и консултација.
Предлози, сугестије и подаци заинтересоване јавности могу се достављати овом министарству на е-маил: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. у року од 30 дана од дана објављивања претходног учешћа јавности на интернет страници Министарства одрживог развоја и туризма.

Обавјештење (.pdf)

Текстуални дио (.pdf)

Графика (.rar)