NAS315564241

Секретаријат за туризам, економски развој и инвестиције позива све заинтересоване на “Обуку младих за предузетништво и запошљавање”, која ће бити одржана у суботу, 18.03.2023. године, са почетком у 09 часова у Ловћен сали у „Lazure Hotel & Marina“.

Двогодишњи пројекат „Развијање међусекторске сарадње за запошљивост младих на Западном Балкану“ има за циљ да развије одрживе капацитете локалних актера за подстицање предузетништва и запошљивости младих на Западном Балкану. С тим у вези, из надлежног секретаријата позивају да заинтересовани узму учешће на „Bootcamp“-у како би кроз интерактивну радионицу, кроз примјере успјешних предузетника добили још већа знања и мотивацију за пут предузетничке каријере.

У оквиру радионице присутнима ће се обратити секретар за туризам. економски развој и инвестиције Општине Херцег-Нови, мр Ненад Витомировић, проф. др Никша Гргуревић, извршни директор хотелске групације „Casa del Mare“, Никола Милић, те представници Туристичке агенције „Trend travel“.

Присуство се може потврдити најкасније до петка 17.03.2023. године. путем mail-a : Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .