foto mladi vaterpolisti10042024

У своје лично и име Општине Херцег-Нови, играчима, стручним штабовима и управама ПВК Јадран и ВК Младост, честитам одличан резултат постигнут на једном од највећих и најјачих ватерполо турнира на свијету за најмлађе узрасте.

Представља нам част што имамо прилику да прилику да честитамо двије сребрне медаље које су на турниру „Томо Удовичић” у Дубровнику освојили играчи Јадрана узраста до 14 година и играчи Младости узраста до 12 година. Показали сте велики таленат за спорт који се с посебном пажњом његује у Херцег-Новом, велики труд и рад који сте заједно са тренерима и управама клубова уложили, спремност на одрицање и пожртвовање и доказали да у нашем граду стасавају сјајни млади ватерполисти. У веома јакој конкуренцији, међу више стотина учесника у вашим категоријама, освојили сте сребрне медаље и вјерујте да оне за нас имају златни сјај.

Учинили сте поносним не само своје клубове, породице, пријатеље, већ цијели град. Ви сте младе снаге које ће бити даљи ослонац развоју ватерпола у Херцег-Новом и Црној Гори, они који најљепше промовишу свој завичај, чине га славним и потврђују да с правом носи назив Европског града спорта.

Желим вам успјех у даљем раду и школовању, чините нас и даље поносним, а подршка локалне самоуправе биће ваш додатни мотив да радите још јаче и боље!

предсједник Општине Херцег-Нови

Стеван Катић