predsjednik Katic724Грађанима Херцег Новог и Црне Горе, срдачне честитке поводом 13. јула – Дана државности и Дана устанка, упутио је предсједник Општине Херцег Нови, Стеван Катић у своје лично и име локалне самоуправе.

„Данас са поносом обиљежавамо Дан државности Црне Горе и Дан устанка, који представљају камен-темељац наше слободе и идентитета. На овај дан са пијететом подсјећамо на храброст и одлучност наших предака који су се борили против фашизма и положили животе за слободу и правду.
Антифашистичке тековине Црне Горе су светионик који нам показује пут ка будућности, подсјећајући нас на непоколебљив дух и вриједности које су уткане у наш народ. Желим да изразим захвалност свим грађанима који својим радом и залагањем чувају и његују ове вриједности. Наша је дужност да их пренесемо будућим генерацијама, како би и они знали цијенити слободу и мир за које су се наши преци борили.
Нека нас овај празник подсјети на важност јединства и солидарности за добробит нашег друштва. Срећан Дан државности и Дан устанка свим грађанима Херцег Новог и Црне Горе”, наведено је у честитки предсједника Катића.