nsl27052022Стонотенисери клуба “Нови” су четврти пут прваци Црне Горе, чиме наш град убрзано постаје значајно мјесто развоја и експанзије тог спорта у региону.

Тим поводом, предсједник Општине Херцег Нови Стеван Катић уприличио је пријем за младе спортисте који су остварили екипне и индивидуалне успјехе, а медаље освојили свој клуб и двије репрезентације, Црне Горе и Србије.
Предсједник Катић честитао је Управи клуба и играчима, уз поруку да су претходни успјеси остварени зналачки и професионално, те да ће сарадња СТК “Нови” и Општине Херцег Нови допринијети да пут успјеха буде настављен.
Састанку су присуствовали и потпредсједник Општине, Мирко Мустур и предсједник клуба Ранко Боца, а једна од тема била је и организација турнира и такмичења у наредном периоду у Херцег Новом.
-Заједничком организацијом и подршком сви заједно поспјешујемо развој стонотениског спорта у Херцег Новом, који је у последњих пет година доживио праву експанзију, о чему говори и чињеница да ће наш град следеће сезоне имати три клуба представника у Супер лиги Црне Горе. Имамо у виду и економски аспект, с обзиром да очекујемо велики број такмичара који ће остварити значајан број ноћења у нашем граду, поручио је предсједник Општине.

Из СТК “Нови” су посебно истакли значај подршке предсједника Катића, због чега му је уручена посебна захвалница клуба.