grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Локална управа

Јавна расправа: Нацрт УП комплекса Дневног центра у Суторини

  • понедјељак, 25 август 2014 08:50

 

дневни центарИз Секретаријата за просторно планирање и изградњу обавјештавају да се Нацрт Урбанистичког пројекта за комплекс Дневног центра за дјецу са сметњама и тешкоћама у развоју са објектом Старе школе у  Суторини ставља на Јавну расправу која ће трајати од 25. августа до 10. септембра 2014. године.

Елаборат Нацрта плана биће изложени у просторијама Секретаријата и просторијама МЗ Суторина, а биће објављени и на сајту Општине Херцег-Нови.
Позив за учешће у јавној расправи свим заинтересованим грађанима и правним лицима биће саопштен у информативним емисијама Јавног сервиса – Радио Херцег-Нови, а такође ће бити објављен у дневном листу "Дан" и на сајту Општине Херцег-Нови.
Увид у наведена документа биће омогућен у назначеном периоду сваког радног дана од 9 до 11 часова у просторијама Секретаријата и свим радним данима у МЗ Суторина.

Током трајања јавне расправе грађани и правна лица моћи ће достављати писмене примједбе, сугестије и мишљења на наведене документе, искључиво преко Грађанског бироа Општине Херцег-Нови или преко МЗ Суторине.

Секретаријат за просторно планирање и изградњу заједно са обрађивачем плана презентоваће наведени документ  збору заинтересованих грађана и правних лица дана 10. септембра у 16 часова у Малој сали Општине Херцег-Нови, након чега ће се одржати Јавна дискусија о истом.

Програм Јавне расправе (.pdf, 126kB)

Текстуални дио (.pdf, 1,4MB)

Графички прилози (.zip, 30MB)

Образац за достављање примједби (.pdf, 115kB)

testimonials icon

 Ваше мишљење нам је важно!

 vodic
Водич кроз поступке

 

zahtjev i orasci simbol
    Захтјеви и обрасци

 

konkursi

 Огласи и конкурси