grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Локална управа

Јавна расправа: Нацрт и процјена утицаја на животну средину за ЛСЛ Мркови - Њивице на Луштици

  • сриједа, 17 септембар 2014 09:04

мркови њивицеИз Секретаријата за просторно планирање и изградњу обавјештавају да  се ставља на Јавну расправу Нацрт Локалне студије локације "Мркови – Њивице" на Луштици са Извјештајем о Стратешкој процјени утицаја на животну средину за Локалну студију локације "Мркови – Њивице" на Луштици. Јавна расправе ће трајати од 18. до 8. октобра 2014. године.

Елаборат Нацрта плана и Извјештај о стратешкој процјени биће изложен у просторијама Секретаријата за просторно планирања и изградњу Општине Херцег-Нови и просторијама МЗ Луштица, а биће објављен и на сајту Општине Херцег-Нови.

Увид у наведена документа биће омогућен у назначеном периоду сваког понедјељка, сриједе и петка, од 9 до 11 часова у просторијама Секретаријата за просторно планирање и изградњу, као и свим радним данима у МЗ Луштица.

Током трајања јавног увида грађани и правна лица моћи ће достављати писмене примједбе, сугестије и мишљења на наведене документе, искључиво преко Грађанског бироа Општине Херцег-Нови или преко МЗ Луштица.

Секретаријат за просторно планирање и изградњу, заједно са обрађивачем плана и извјештаја, презентоваће наведене документе збору заинтересованих грађана и правних лица дана 1. октобра 2014. године у 16 часова у просторијама Општине Херцег Нови – Мала сала, након  чега ће се одржати Јавна дискусија о истом.

Програм Јавне расправе (.pdf, 108kB)

Текстуални дио плана (.rar, 13,6MB)

Графички прилози плана (.rar, 41MB)

Извјештај о стратешкој процјени утицаја на животну средину (.pdf, 8,3MB)

Образац за достављање примједби (.pdf, 105kB)

testimonials icon

 Ваше мишљење нам је важно!

 vodic
Водич кроз поступке

 

zahtjev i orasci simbol
    Захтјеви и обрасци

 

konkursi

 Огласи и конкурси