grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Локална управа

Јавна расправа: Државна студија локације Сектор 5

сектор5Сутра ће се, у оквиру Јавне расправе о Нацрту измјена и допуна Државне студије локације "Сектор 5” (за дио бивше касарне Орјенски батаљон ), коју организује Министарство одрживог развоја и туризма, одржати Округли сто у дворани Парк са почетком у 11 часова.

Из Министарства одрживог развоја и туризма обавјештаву јавност да ће се у периоду од 1. до 10. марта године одржати Јавна расправа о Нацрту измјена и допуна Државне студије локације "Сектор 5”.

Јавна расправа ће се одржати у организацији Министарства одрживог развоја и туризма и локалне самоуправе.

Циљ Јавне расправе је да се на организован и структуиран начин стручна и лаичка јавност упозна са овим планским документима и предложеним планским рјешењима. Од Јавне расправе се очекује да подстакне стручњаке и ширу јавност да се укључе у процес расправе и дају конкретне приједлоге, мишљења и коментаре на нацрт планског документа.
Јавна расправа биће реализована презентацијом нацрта планског документа и дискусијом на округлом столу на којем ће плански документ бити презентиран од стране Обрађивача плана.


Округли сто ће се одржати у Херцег-Новом 5.3.2014. године, од 11.00-13.00 ч у дворани Парк.

Како би се обезбиједили оптимални услови за увид заинтересованих субјеката и давање евентуалних сугестија, примједби и сл. нацрт планског документа ће бити доступан јавности током цијелог трајања јавне расправе у Министарству одрживог развоја и туризма IV Пролетерске бригаде број 19, 3. спрат, канцеларија бр. 309, од 10 до 13 часова, као и у Секретаријату за просторно планирање и изградњу у Општини Херцег-Нови, сваког радног дана од 10 до 13 часова.
Нацрт планског документа ће бити доступни и на Порталу електронске управе www.euprava.me, а примједбе и сугестије могу се слати путем е-маил-а:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или директно на архиву Министарства одрживог развоја и туризма.

 

ДСЛ Сектор 5 измјене и допуне НАЦРТ фебруар 2014

План намјене површина

План парцелације и нивелације са регулацијом

testimonials icon

 Ваше мишљење нам је важно!

 vodic
Водич кроз поступке

 

zahtjev i orasci simbol
    Захтјеви и обрасци

 

konkursi

 Огласи и конкурси