grbHNnew
Opština Herceg-Novi
Zvanična internet prezentacija

Služba komunalne policije i inspekcijskog nadzora spremna za turističku sezonu

NDJ i MB28052021

Glavni administrator Opštine Herceg Novi Nenad Đorđević i načelnica Službe komunalne policije i inspekcijskog nadzora Marija Bošković održali su danas sastanak na temu plana rada Službe u cilju pripreme i efikasnog rada u toku predstojeće turističke sezone.

Opširnije...

Završena adaptacija trotoara: Ulica Orjenski bataljon sigurnija i bezbjednija za pješake

  • utorak, 23 februar 2021 15:40

23022021naslovnaZavršeni su radovi na adaptaciji trotoara u ulici Orjenski bataljon, u dužini od 340 metara. Zahvaljujući ovom projektu, u kratkom roku je sanirana pješačka staza koja je godinama bila neuslovna za pješake i kojom je bio nemoguć nesmetan prolazak osoba sa invaliditetom i kolica za djecu. Uređenjem trotoara omogućeno je sigurnije i bezbjednije kretanje ulicom Orjenski bataljon.

Opširnije...

Preventivna akcija u Herceg Novom: Budimo odgovorni da bismo sačuvali zdravlje

  • srijeda, 22 jul 2020 16:31

01preventSlužba komunalne policije i inspekcijskog nadzora Opštine Herceg Novi, u saradnji sa Centrom bezbjednosti, sprovodi akciju koja ima za cilj upoznavanje građana sa novim mjerama za suzbijanje epidemije virusa covid-19.

Opširnije...

Služba komunalne policije i inspekcijskog nadzora Herceg Novi: Nadzor nad poštovanjem mjera zaštite građana od virusa

NasKPol10072020Služba komunalne policije i inspekcijskog nadzora Opštine Herceg Novi sprovodi svakodnevne kontrole poštovanja odredbi i mjera koje imaju za cilj zaštitu zdravlja građana i sprječavanje širenja virusa covid-19, u skladu sa Zakonom.

Opširnije...

Služba komunalne policije i inspekcijskog nadzora radi 24 sata: Kontrola poštovanja privremenih mjera i zaštita građana

  • petak, 20 mart 2020 10:55

NSL19032020Aktivnosti Službe komunalne policije i inspekcijskog nadzora Opštine Herceg Novi u ovom trenutku su posebno usmjerene na preduzimanje mjera za zaštitu građana i kontrolu poštovanja naredbi i preporuka za sprječavanje infekcije izazvane koronavirusom, ističe načelnica ove Službe Marija Bošković

Opširnije...