grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

У Зеленици обиљежено 120 година од доласка првог воза у Херцег Нови

ZelenikaNSL170700У Зеленици је синоћ свечано обиљежено 120 година од доласка првог воза у Херцег Нови, што уједно представља и моменат успостављања жељезничког саобраћаја у Црној Гори. Тим поводом, уприличено је свечано отварање Вагона, мјеста које чува сјећање на жељезницу у Боки и представља допуну туристичкој понуди нашег града.

Опширније...

Успостављен почетак сарадње Општине Херцег Нови и Руско-српске фондације за културу и наслијеђе

Saradnja2206Предсједница Руско-српске фондације за културу и наслијеђе Наталија Шатилина боравила је јуче у посјети Општини Херцег Нови, гдје је са предсједником Скупштине општине Иваном Отовићем разговарала о успостављању сарадње на пољу културе и образовања, али и економије, што ће за резултат имати бољу посјећеност руских грађана Црној Гори и Херцег Новом, а уједно и сарадњу установа културе и умјетности.

Опширније...

Иван Отовић нови предсједник Скупштине општине Херцег Нови

IONSLОдборници новог сазива Скупштине општине Херцег Нови изабрали су за предсједника локалног парламента Ивана Отовића, носиоца листе За будућност Херцег Новог и Боке.

Опширније...

Избор предсједника Општине на II сједници СОХН

ZGRADAOHN2021Предсједник Скупштине општине Херцег Нови, Иван Отовић, заказао је II сједницу Скупштине општине Херцег Нови (по хитном поступку) за дан, 09.06.2021.године (сриједа), у  просторијама Скупштине општине Херцег Нови (Велика сала) са почетком у  12 часова.

Опширније...

Прва конститутивна сједница СОХН 07.06.2021. године

NS sjednica

Предсједник локалног парламента, Никола Самарџић, заказао је I (прву) конститутивну сједницу Скупштине општине Херцег Нови за понедјељак, 7. јун, са почетком у 10 сати. Сједница ће бити одржана у Великој сали СОХН.

Опширније...