grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

XVI редовна сједница Скупштине општине: Проширење дневног реда

NAs02072020Предсједник Скупштине општине Херцег Нови, Никола Самарџић упутио је одборницима предлоге за проширење дневног реда XVI редовне сједнице локалног парламента заказане за 26. април 2021. године, са почетком у 10 часова у Дворани Парк

Опширније...

XVI редовна сједница Скупштине општине 26. априла

skupstinaNSLПредсједник Скупштине општине Херцег Нови, Никола Самарџић сазвао је XVI редовну сједницу локалног парламента за 26. Април 2021. године.

Опширније...

О “Вектра Боки” у стечају на ванредном засједању Скупштине општине

skup29062015 sНа другој ванредној сједници Скупштине општине, која је данас одржана, готово три сата је трајала расправа само о једној тачки дневног реда  - Разматрање новонастале ситуације поводом Одлуке Привредног суда о увођењу стечаја у АД”Вектра” Бока.

Опширније...

Усвојена Одлука о утврђивању броја одборника у Скупштини општине Херцег Нови

skupstinaNSLПредлог Одлуке о утврђивању броја одборника који се бирају у СОХН једногласно је усвојен на трећој ванредној сједници Скупштине општине Херцег Нови, коју је предсједник Никола Самарџић сазвао по хитном поступку. Скупштина ће од следећих редовних избора, умјесто 34, имати 35 одборника.

Трећа сједница по хитном поступку у петак, 29. јануара

NAs02072020Предсједник Скупштине општине Херцег Нови, Никола Самарџић заказао је трећу сједницу по хитном поступку Скупштине општине Херцег Нови за петак, 29.01.2021.године у великој сали Скупштине општине Херцег Нови са почетком у 10 часова.

Опширније...