grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Локална управа

Предсједница Аћимовић поздравила норвешке госте

  • четвртак, 20 октобар 2016 18:31

PKNnaslovnaПредсједница Општине Херцег Нови Наташа Аћимовић поздравила је данас норвешке госте хотела “Palmon bay” у Игалу, у којем се одржава тродневна конференција Привредне коморе Левангера.

Аћимовић је подсјетила да градови побратими већ више од пола вијека граде добре односе, а посебно задовољство представља чињеница да је гост Херцег Новог ових дана и потпредсједник града Левангера Алф Магнар Реберг. 

-Добро је што имамо честе контакте и стално ширимо поље комуникације у размјени  искустава и конкретних питања. Почели смо од историјских чињеница, па здравственог туризма, образовања, културе и наставили  са сарадњом у области комуналних дјелатности ицивилног сектора, казала је Аћимовић, и додала да посебно радују посјете младих из средњошколских центара, јер  то обећава  будућност и дугорочност  развијања заједничких идеја, планирања нових пројеката и облика економске, привредне и  размјене добрих пракси.

Предсједница Општине Херцег Нови је гостима и пријатељима нашег града пожељела успјешан рад и постигнуће зацртаних циљева. Дводневној конференцији у хотелу Палмон баy присуствује 56 представника чланова Привредне коморе Левангера.