grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Локална управа

Трећи јавни позив за давање у закуп пословног простора у МЗ Игало путем јавног надметања

mz igalo-google mapsОпштина Херцег-Нови објављује трећи јавни позив за давање у закуп пословног простора у Игалу, у згради Мјесне заједнице Игало на кат.парц.622 К.О.Топла, евидентирана у Л.Н.3241 К.О.Топла.

Опширније...

Други јавни позив за давање у закуп пословног простора у МЗ Игало путем јавног надметања

mz igalo-google mapsОпштина Херцег Нови објављује други јавни позив за давање у закуп пословног простора у Игалу, у згради Мјесне заједнице Игало на кат.парц.622 К.О.Топла, евидентирана у Л.Н.3241 К.О.Топла.

Опширније...

Јавни позив за давање у закуп пословног простора у Игалу путем јавног надметања

mz igalo-google mapsДирекција за имовину и заступање Општине Херцег Нови  објављује јавни позив за давање у закуп пословног простора у Игалу путем јавног надметања.

Опширније...

Трећи јавни позив за давање у закуп локација за постављање привремених угоститељских објеката путем јавног надметања

NasZvinje17092020Општина Херцег Нови објављује трећи јавни позивза давање у закуп локација за постављање привремених угоститељских објеката на двије локације на Њивицама, у периоду од дана закључења уговора о закупу па до јула 2024.године са могућношћу продужења трајања уговора, у складу са Програмом уређења простора за општину Херцег Нови за 2020.годину.

Опширније...

Други Јавни позив за давање у закуп локација за постављање привремених угоститељских објеката: Новом понудом вриједновати простор на Њивицама

nas24082020aaaОпштина Херцег Нови објавила је други Јавни позив за давање у закуп двије локације на Њивицама за постављање привремених угоститељских објеката.

Опширније...