grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Локална управа

Завршена адаптација тротоара: Улица Орјенски батаљон сигурнија и безбједнија за пјешаке

23022021naslovnaЗавршени су радови на адаптацији тротоара у улици Орјенски батаљон, у дужини од 340 метара. Захваљујући овом пројекту, у кратком року је санирана пјешачка стаза која је годинама била неусловна за пјешаке и којом је био немогућ несметан пролазак особа са инвалидитетом и колица за дјецу. Уређењем тротоара омогућено је сигурније и безбједније кретање улицом Орјенски батаљон.

Опширније...

Превентивна акција у Херцег Новом: Будимо одговорни да бисмо сачували здравље

01preventСлужба комуналне полиције и инспекцијског надзора Општине Херцег Нови, у сарадњи са Центром безбједности, спроводи акцију која има за циљ упознавање грађана са новим мјерама за сузбијање епидемије вируса ковид-19.

Опширније...

Служба комуналне полиције и инспекцијског надзора Херцег Нови: Надзор над поштовањем мјера заштите грађана од вируса

NasKPol10072020Служба комуналне полиције и инспекцијског надзора Општине Херцег Нови спроводи свакодневне контроле поштовања одредби и мјера које имају за циљ заштиту здравља грађана и спрјечавање ширења вируса цовид-19, у складу са Законом.

Опширније...

Служба комуналне полиције и инспекцијског надзора ради 24 сата: Контрола поштовања привремених мјера и заштита грађана

NSL19032020Активности Службе комуналне полиције и инспекцијског надзора Општине Херцег Нови у овом тренутку су посебно усмјерене на предузимање мјера за заштиту грађана и контролу поштовања наредби и препорука за спрјечавање инфекције изазване коронавирусом, истиче начелница ове Службе Марија Бошковић.

Опширније...

Служба комуналне полиције и инспекцијског надзора ради 24 сата од 1. јула

Vozni park SKPСлужба комуналне полиције и инспекцијског надзора Општине Херцег Нови ће од понедељка, 01. јула радити нон-стоп, свим данима. Радно вријеме од 00 до 24 часа биће на снази до 01. септембра.

Опширније...