grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Локална управа

Од сјутра координисана акција хуманитарних организација, волонтера и Општине Херцег Нови

  • четвртак, 25 фебруар 2021 16:17

0025022021Због пооштравања епидемиолошких мјера за наш град, све већег броја обољелих од ковида, те повећања броја грађана под мјерама самоизолације, у Великој сали Скупштине општине Херцег Нови данас је одржан састанак надлежних општинских секретаријата, волонтера и хуманитарних организација, како би сви заједно спремно одговорили на изазове који нам предстоје, а то су достава помоћи, прехрамбених пакета и љекова за све оне који буду у стању социјалне потребе.

Опширније...

Јавна расправа на Нацрт Одлуке о учешћу представника НВО у радним групама

00skyhnСекретаријат за друштвене дјелатности и спорт спровешће Јавну расправу на Нацрт Одлуке о учешћу представника НВО у радним групама, у трајању од 15 дана. Јавна расправа почиње 12., а завршава 26. фебруара.

Опширније...

Одлука о расподјели средстава спортским организацијама за 2021. годину

  • четвртак, 11 фебруар 2021 12:33

000sport2021Секретаријат за друштвене дјелатности и спорт Општине Херцег Нови донио је Одлуку о расподјели средстава спортским организацијама за 2021. годину.

Опширније...

Спортски програм 52. Празника мимозе отпочео протеклог викенда 47. Купом Мимозе у једрењу и 7. Међународним меморијалним турниром “Ђорђе Коњевић”

  • понедјељак, 08 фебруар 2021 10:54

praznikNSL08Предсједник Скупштине општине Херцег Нови Никола Самарџић званично је јуче отворио 7. Међународни меморијални турнир “Ђорђе Коњевић”, на којем је учествовало 43 такмичара из Црне Горе, Босне и Херцеговине и Украјине.

Опширније...

Расписан Јавни конкурс за суфинансирање рада новских спортских организација и спортско-рекреативних друштава у 2021. години

sportski dan 2019Секретаријат за друштвене дјелатности и спорт Општине Херцег-Нови расписао је Јавни конкурс за расподјелу средстава из Буџета општине Херцег-Нови за 2021. годину за суфинансирање програма рада спортских организација и спортско рекреативних друштава регистрованих на територији општине Херцег-Нови.

Опширније...