grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Локална управа

Представници Општине Херцег Нови на радионици пројекта „Фортитуде“ у Карловцу

  • четвртак, 21 октобар 2021 10:54

karlovac radionicaПредставници Општине Херцег Нови учествовали су прошле седмице на радионици „Баштина и презентација“ која је одржана у хрватском граду Карловцу, у оквиру пројекта „Фортитуде“.

Опширније...

Сарадњом и повезивањем клубова до унапријеђења новске кошарке

NSL191021На инцијативу Општине Херцег Нови, данас је одржан састанак челника локалне управе и представника кошаркашких клубова са територије града.

Опширније...

10. Меморијални шаховски турнир „Обрад Манојловић“

TurnirNSL161021Традиционални меморијални шаховски турнир “Обрад Манојловић”, десети у организацији ШК „Херцег Нови 1949“ и породице Манојловић, почео је јутрос у Хотелу Play, у оквиру обиљежавања Дана општине Херцег Нови .

Опширније...

Стипендије Општине Херцег-Нови и Факултета за менаџмент за 14 спортиста: Да уз спортске успјехе иде и академско усавршавање

nas16102021

Општина Херцег-Нови и Факултет за менаџмент Херцег-Нови стипендираће 14 младих спортиста из три херцегновска клуба за студијску 2021/22 годину на том факултету, у оквиру већ раније успостављене сарадње између локалне самоуправе и ове високошколске установе. По пет чланова ПВК „Јадран“ и КК „Приморје 1945“, као и четири чланице ОК „Албатрос“ похађаће ову студијску годину о трошку Општине и Факултета.

Опширније...

III Међународни бућарски турнир у Мељинама „У сусрет Дану Општине Херцег Нови“

00bucarskiturnirMeljineНа зоговима у Мељинама данас се одржава III Међународни бућарски турнир, под називом „У сусрет Дану Општине Херцег Нови“, у организацији БК „Мељине 1983“.

Опширније...