grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Локална управа

Положен вијенац на спомен плочу Момчилу Тапавици: Новски олимпијци међу најбољим амбасадорима града

Nas23072021

На спомен плочу Момчилу Тапавици, архитекти и првом олимпијцу са ових простора, јутрос су вијенац положили предсједник Скупштине општине Херцег Нови, Иван Отовић и секретар за друштвене дјелатности и спорт, Дарко Класић, поводом почетка Олимпијских игара у Токију.

Опширније...

Одржана централна јавна расправа о ЛАП за постизање родне равноправности

NasRRavn22072021

Равноправност полова једно је од основних људских права. Локални акциони план Општине Херцег Нови, као основни документ за постизање родне равноправности, има предвиђени оквир дјеловања за временски период од четири године, односно од 2021-2025, чуло се на Централној расправи уприличеној у сали Скупштине општине.

Опширније...

Пливачица Анђела Антуновић на пријему код предсједника Општине Стевана Катића

naslo19072021

Млада Новљанка, репрезентативка Црне Горе и пливачица ПВК Јадран, Анђела Антуновић, посјетила је данас Општину Херцег Нови, гдје је са предсједником Стеваном Катићем разговарала о предстојећој Олимпијади у Токију и плановима за наредни период.

Опширније...

Нацрт Локалног акционог плана за постизање родне равноправности Општине Херцег Нови за период 2021-2025. године на Јавној расправи

ZGRADAOHN2021

Јавна расправа о Нацрту Локалног акционог плана за постизање родне равноправности Општине Херцег Нови за период 2021-2025. године трајаће 15 дана, од 07. до 22. јула, а спровешће је Секретаријат за друштвене дјелатности и спорт.

Опширније...

“Златна” Ана Дабовић на пријему у Општини: Херцег Нови је поносан на своју суграђанку

ADabovic2021

Почасна грађанка Херцег Новог и освајачица златне медаље за репрезентацију Србије на Европском првенству у Шпанији и Француској, Ана Дабовић, посјетила је данас Општину Херцег Нови, гдје је са предсједником Стеваном Катићем, предсједником Скупштине општине Херцег Нови Иваном Отовићем и секретаром за друштвене дјелатности и спорт Дарком Класићем разговарала о оствареном успјеху и плановима за предстојећу Олимпијаду.

Опширније...