grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Међународни тендер за опремање тврђаве Форте Маре

forte-mare-29083Општина Херцег Нови објављује јавни позив за набавку продукцијске опреме и интерактивног дигиталног киоска за потребе тврђаве Форте Маре, у оквиру пројекта „Fortitude“, који се реализује кроз Interreg IPA програм прекограничне сарадње за Хрватску, Босну и Херцеговину и Црну Гору 2014-2020.

Опширније...

Представљен пројекат “Flood&Fire”: Унапријеђење система заштите од поплава и пожара у Херцег Новом, Требињу, Конавлима и Равном

  • понедјељак, 01 фебруар 2021 17:14

prezentacija projekta FloodFire1Пројекат “Flood&Fire” на којем је  водећи партнер Општина Херцег Нови представљен је у Требињу током протеклог викенда. У име новске локалне управе презентацији су присуствовали савјетник предсједника Јован Суботић, Александар Шкобаљ из Службе заштите и спашавања и Иван Отовић из општинске Канцеларије за међународну сарадњу.

Опширније...

Нови систем гријања дворане Спортског центра Игало кроз пројекат Wood Key

  • уторак, 15 септембар 2020 19:44

konferencija15092020Спортски центар Игало добиће нови, еколошки прихватљив и економски исплативији систем гријања дворане захваљујући прекограничном пројекту Wood Key на којем је партнер Општина Херцег Нови, саопштено је данас на конференцији за новинаре општинске Канцеларије за међународну сарадњу.

Опширније...

Пројекат ADRINET: Италијански рибари у посјети Херцег Новом

Adrinet19У оквиру активности које Канцеларија за међународну сарадњу Општине Херцег Нови  спроводи на ЕУ пројекту ADRINET, представници општине Кастро из Италије боравили су три дана у Херцег Новом.

Опширније...

Средњошколци из Херцег Новог на омладинском фестивалу у Италији

  • понедјељак, 02 децембар 2019 16:01

OMFI19Порденоне – У организацији Канцеларије за међународну сарадњу у оквиру ЕУ пројекта European Youth Empowerment Festivals (EYE-Festivals), ученици ЈУСМШ ,,Иван Горан Ковачић'' заједно са преко сто младих учествовали су на првом омладинском „ЕYЕ“ фестивалу који је одржан 26. и 27. новембра у италијанском граду Порденонеу.

Опширније...