zgradaohn2022Opština Herceg Novi utvrdila je program održavanja Javne rasprave Odluke o Budžetu Opštine Herceg Novi za 2024. godinu i Odluke o programu uređenja prostora Opštine Herceg Novi za 2024. godinu.

Javna rasprava na predlog navedenih Odluka u trajanju od 15 dana održaće se počev od 05. decembra, zaključno sa 19. decembrom 2023. godine. Javnu raspravu će sprovesti Sekretarijat za finansije i Sekretarijat za prostorno planiranje i izgradnju.
Primjedbe, predloge, sugestije i mišljenja u pismenoj formi dostavljaju se na adresu Opštine Herceg Novi – Sekretarijat za finansije, za Odluku o Budžetu, odnosno Sekretarijatu za prostorno planiranje i izgradnju za Odluku o uređenju terena, preko Građanskog biroa Opštine Herceg Novi ili mjesnih zajednica, a u elektronskoj formi na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .
Centralna javna rasprava održaće se u sali Skupštine opštine Herceg Novi 15.12.2023. godine. sa početkom u 13:30.
Nacrt Odluke o Budžetu Opštine Herceg Novi za 2024. godinu biće dostupan javnosti objavljivanjem posredstvom Javnog radio difuznog servisa RT Herceg Novi i internet stranici Opštine Herceg Novi www.hercegnovi.me .
Nakon sprovedene javne rasprave navedeni Sekretarijati će razmotriti sve primjedbe, predloge, sugestije i mišljenja učesnika i sačiniti Izvještaj o sprovedenoj javnoj raspravi.

Nacrt Odluke o budžetu Opštine Herceg Novi za 2024. godinu

Nacrt Odluke o programu uređenja prostora Opštine Herceg Novi za 2024. godinu.