Saobraćaj će u utorak 16. jula biti privremeno zabranjen za sva vozila na dijelu lokalnog puta Gomila-Ratiševina-Mojdež, na potezu od skretanja za selo Sušćepan prema Ratiševini, u periodu od 10 do 14 časova.

Iz Sekretarijata za ekologiju i energetsku efikasnost obavještavaju građane, a posebno pčelare kako bi mogli zaštiti košnice, da će u subotu i nedelju, 13. i 14. jula, na teritoriji opštine Herceg Novi, biti obavljeno zaprašivanje komaraca, u kasnim večernjim i ranim jutarnjim satima.

Saobraćaj će u nedelju, 14. jula, biti zabranjen na lokalnom priobalnom putu u Đenoviću, na potezu od skretanja prema naselju „Sun village“ do restorana „Papagaj“, od 20.00 do 20.30 časova.

Saobraćaj će biti zabranjen sutra veče (5. jul) od 20.00 časova do 02.00 časa u subotu (6. jul), u ulici Prve bokeške brigade, na potezu od zgrade Čistoće do Jadranske magistrale.

Saobraćaj će sutra (4. jul) biti privremeno zabranjen od 8.00 do 14.00 sati i od 16.00 do 18.00 sati na dijelu lokalnog puta u selu Mojdež, na potezu od skretanja za selo Sušćepan prema Ratiševini.

Zbog nastavka radova na atmosferskoj kanalizaciji, autobusi gradskog saobraćaja sutra, 3. jula neće stajati na autobuskim stanicama u blizini I i II faze Instituta „Dr Simo Milošević“.

Autobusi gradskog saobraćaja danas i sjutra (1. i 2. jul) neće stajati na autobuskim stanicama u blizini I i II faze Instituta „Dr Simo Milošević“ zbog nastavka radova na atmosferskoj kanalizaciji.

Autobusi gradskog saobraćaja neće stajati na autobuskim stanicama u blizini I i II faze Instituta „Dr Simo Milošević“ zbog nastavka radova na atmosferskoj kanalizaciji, u periodu od 28. do 30. juna.

Saobraćaj će sjutra (29. jun) biti privremeno zabranjen od 8 do 19 sati na dijelu lokalnog puta u selu Mojdež, na potezu od skretanja za selo Sušćepan prema Ratiševini.

Sekretarijat za ekologiju i energetsku efikasnost obavještava građane, a posebno pčelare, kako bi mogli zaštititi svoje košnice, da će se na teritoriji opštine Herceg Novi, dana 29. i 30.06.2024.god. izvršiti drugo ovogodišnje zaprašivanje komaraca.