nsl02022023“Kuvamo džemove, družimo se, razmjenjujemo iskustva i učimo nešto novo.

Pobuna mornara 2023Režim saobraćaja na lokalnom priobalnom putu u naselju Đenović biće privremeno izmijenjen u srijedu, 01. februara 2022. godine, na način da će od 14.30 do 16 časova svim vozilima biti zabranjeno saobraćanje ulicom Obala crvenih mornara, na potezu od kružnog toka kod kompleksa Portonovi do restorana „Fanfani“.

nsl120123Učesnice radionica koje već četvrti mjesec organizuje NVO “Mare Mare” u okviru projekta “Stari zanati - čuvari kulturne baštine” sada uče da heklaju (kukičaju) ili samo unapređuju tehnike koje su već znale ranije.

VPSekretarijat za turizam, ekonomski razvoj i investicije Opštine Herceg Novi dogovorio je sa crnogorskom nacionalnom avio kompanijom organizaciju većeg broj letova iz Beograda za Tivat u toku 54. Praznika mimoze.

Privremeno se mijenja režim saobraćaja u Njegoševoj ulici, na potezu od raskrsnice Njegoševe sa ulicom Mića Vavića (zgrada Novljanke) do Gradske kafane, na način da se zabranjuje saobraćaj za sva vozila.

Katarina Bigovic Veb sajtSekretarijat za kulturu i obrazovanje Opštine Herceg Novi poziva sve studente i srednjoškolce da prisustvuju radionici "Diskriminacija i vršnjačko nasilje", koja se organizuje u okviru saradnje Opštine Herceg Novi i NVO Centar za omladinsku edukaciju na projektu Evropske omladinske kartice (EYCA).

Režim saobraćaja u ulici Obalički put, u naselju Kamenje u Zelenici biće privremeno izmijenjen 22. i 23. decembra 2022. godine, radi nesmetanog i bezbjednog izvođenja radova na sanaciji lokalnog puta.

Privremeno se mijenja režim saobraćaja u ulici Sava Ilića, na potezu od raskrsnice sa ulicom V crnogorske do zgrade Solemar, na način da se zabranjuje saobraćaj za sva vozila.

Privremeno se vrši izmjena režima saobraćaja u Ustaničkoj ulici, na potezu od broja 55 do broja 110 i od kuće Bjeletića do kuće Erakovića, na način da se zabranjuje saobraćaj za sva vozila.

Milos Milacic07122022

Sekretarijat za kulturu i obrazovanje Opštine Herceg-Novi poziva sve studente i srednjoškolce da prisustvuju radionici “Digitalni marketing”, koja se organizuje u okviru saradnje Opštine i NVO Centar za omladinsku edukaciju na projektu Evropske omladinske kartice (EYCA).

Miloš Milačić, konsultant u oblasti marketinga i grafičkog dizajna, upoznaće mlade sa pojmom marketinga i važnosti promocije na društvenim mrežama. Radionica će biti održana u ponedjeljak, 12. decembra u opštinskoj sali u Herceg-Novom u 18 časova, a svi prisutni će dobiti i Potvrde o prisustvu.