svrcuge NSLU organizaciji MZ Mokrine, stanovnici Svrčuga pripremaju program kojim će obilježiti 50 godina od otkrivanja spomenika palim borcima iz ovog mjesta u toku NORa.

DanBorcaNSL040724Delegacije Opštine Herceg Novi, udruženja boraca Herceg Novog, Boke i Kule, Mjesne zajednice Sutorina, položili su danas vijence u spomen parku poginulim borcima u Sutorini, obilježavajući Dan borca kao istorijski važan datum.

00MJUOHNnagradaMinistarstvo javne uprave dodijelilo je timsku nagradu službenicima Opštine Herceg Novi, Mitru Kisjelici, Biljani Škobalj, Adrijani Kovačević i Marini Vukalović, u kategoriji „Podrška osnaživanju mladih i većem uključivanju (inkluziji) osetljivih grupa stanovništva u društvene tokove, kao i podrška rodnoj ravnopravnosti i rodno odgovornoj javnoj upravi“.

zgrada OHN 2024Komisija za raspodjelu sredstava nevladinim organizacijama donijela je odluku o raspodjeli sredstava iz Budžeta Opštine Herceg-Novi za projekte nevladinih organizacija u 2024. godini.

SajamSportaNSL160624Sajam sporta, koji se obilježava u okviru Dana reprezentacije, održan je juče na terenu FK Obilić u Sutorini, a predstavilo se se više od dvadeset sportskih klubova i organizacija iz Kotora, Tivta, Budve i Herceg Novog.