Ciro 2 Biciklijada Herceg NoviBiciklijada „Putovanje kroz istoriju – Ćirom kroz Herceg Novi“ juče je okupila veliki broj zaljubljenika u biciklizam, koji su uživali u vožnji atraktivnom trasom uz more, od Igala do Zelenike.

00ribolovprvenstvoU Opštini Herceg Novi danas je upriličen prijem za članove crnogorske reprezentacije u sportskom ribolovu na moru – Zdravka Damjanovića koji je osvojio bronzu i ekipu koja je bila četvrta u ukupnom plasmanu na 57. Svjetskom prvenstvu održanom u Portugaliji.

PrevencijaNSL151222Prevencija malignih bolesti koje se mogu otkriti skriningom bila je tema jučerašnjeg predavanja koje su u Velikoj sali Skupštine održale specijalista ginekologije i akušerstva dr Alenka Srdanović, epidemiološkinja dr Slađana Zgradić i dr Marija Stanišić.

zgradaohn2022Sekretarijat za društvene djelatnosti i međunarodnu saradnju i Savjet za rodnu ravnopravnost Opštine Herceg Novi u saradnji sa JZU Dom zdravlja Herceg Novi, organizuju predavanje na temu „Sprovođenje Nacionalnog skrining programa za rak grlića materice, programa vakcinacije protiv human papiloma virusa i prevencija raka dojke“.

NSL011222Na košarkaškom terenu na Savini postavljen je asfaltni sloj, a narednih dana biće izvedeni radovi na postavljanju akrilnog sloja, čime će sanacija ovog sportskog objekta biti završena.