ZOHNjun2022

Služba za javne nabavke Opštine Herceg-Novi ovim putem obavještava sve privredne subjekte da su na snagu stupile Izmjene Zakona o javnim nabavkama, Pravilnika o načinu sprovođenja jednostavnih nabavki i Pravilnika o izmjeni pravilnika o sadržaju ponude u postupku javne nabavke.

ZOpstine20072016Službenica za javne nabavke obavještava da je objavljena tenderska dokumentacija za otvoreni postupak javne nabavke udžbenika za I, II, III, IV i V razred Osnovne škole.

zgradaohnSlužbenica za javne nabavke obavještava da je objavljena tenderska dokumentacija za otvoreni postupak javne nabavke izvođenje radova na izgradnji javne rasvjete uz magistralni put “Meljine-Petijevići”.

ZOpstine20072016Službenica za javne nabavke obavještava da je objavljena tenderska dokumentacija za otvoreni postupak javne nabavke betoniranje postojećeg makadamskog puta Rujevo – Obalica u M.Z. Zelenika -Kuti Opština Herceg Novi.

ZgradaOHNNatpis26092018Službenica za javne nabavke obavještava da je objavljena tenderska dokumentacija za otvoreni postupak javne nabavke sanacija lokalnog puta u MZ Zelenika - od kluba penzionera do mosta kod kasarne u Sasovićima.