Nas09112022

Kao što je prije dvadesetak dana najavljeno iz Agencije za izgradnju i razvoj grada, sa završetkom asfaltiranja Trebinjske i Ribarske ulice u Igalu, kao u dvije ulice u Bijeloj, uslijedili su radovi na asfaltiranju 350 metara puta za gornje naselje u Đenovićima.

KamenariNSL011122Radnici Sektora za održavanje javne rasvjete Komunalno stambenog preduzeća su u Kamenarima uklonili stare vazdušne linije i drvene stubove koji su do sada vršili funkciju javne rasvjete.

ZNAKOVInslSaobraćajno-turistička signalizacija u gradskim zonama Herceg Novog, na potezu od Igala do Meljina, ubrzo će biti potpuno obnovljena kroz projekat koji finansira lokalna uprava.

nasl290922Potpredsjednik Opštine Herceg Novi, Miloš Konjević i sekretar za komunalne djelatnosti Vasilije Seferović obišli su sa predsjednikom MZ Zelenika-Kuti Ilijom Kovačevićem više lokacija u tom naselju, na kojima je potrebno izvesti infrastrukturne radove do kraja tekuće i tokom naredne godine.

NSL070922Početkom ove sedmice u Kotoru je održan Okrugli sto o učešću OSI u saobraćaju Boke, na kojem je Opštinu Herceg Novi predstavljao sekretar za komunalne djelatnosti, Vasilije Seferović.