MimozaNSL010324Herceg Novi je duže od pola vijeka prepoznat kao grad u kojem se proslavlja Praznik mimoze, manifestacija koja je odavno prerasla granice naše opštine, države pa i regiona.

NSL2440220244Postavljanjem javne rasvjete od skretanja za Njivice do Graničnog prelaza Kobila biće u potpunosti završen projekat osvjetljavanja magistralnog pojasa na teritoriji opštine Herceg Novi.

fasadaAgencija za izgradnju i razvoj Herceg Novog objavila je Javni poziv za dostavljanje zahtjeva za učešće u sufinansiranju radova na fasadama zgrada na teritoriji opštine Herceg Novi za 2024. godinu. Rok za podnošenje zahtjeva je do 23. marta 2024. godine.

00Spanjola13julAsfaltiranjem Ulice 13. jula kod Španjole nastavljen je projekat sanacije lokalne putne infrastrukture u Herceg Novom. Cilj lokalne samouprave je urediti i obnoviti prilaz svakom domaćinstvu.

UlicaNSL 210224Radovi na asfaltiranju ulice Ignjatija Zlokovića u Bijeloj biće kompletirani u narednih nekoliko dana, nakon što se na preostalom dijelu koji još nije asfaltiran (oko 20 odsto dionice) izvrše radovi na postavljanju novih rešetki i slivnih šahti, kao i postavljanju novog tumbina koji će biti položen ispod priobalnog puta.