Nas09062022aa

Udruženje Korina doniralo je danas Komunalnoj policiji Opštine Herceg-Novi čitač za mikročipove, u okviru akcije koja za cilj ima podsticanje odgovornog vlasništva, bolju zaštitu životinja i smanjenje broja napuštenih ljubimaca na teritoriji grada.

Njegoševa19052022Javna rasprava na Nacrt Odluke o regulisanju drumskog saobraćaja u trajanju od 15 dana počinje danas, 19.maja i trajaće do 02. juna 2022. godine.

Nas13052022skd

Po nalogu Sekretarijata za komunalne djelatnosti, na potezu od Partizanskog puta do ulice Vasa Ćukovića na Škveru postavljena je nova rasvjeta. Takođe, staza od zgrade Pošte prema Šetalištu Pet Danica uređena je i osvijetljena, a prema riječima sekretara Vasilija Seferovića, obje lokacije su neopravdano bile u mraku što je predstavljalo dugogodišnji problem.

nas10052022

Do špica ljetne sezone Bijela će dobiti dugo očekivanu i prijeko potrebnu pasarelu, uz pomoć koje će biti rasterećen saobraćaj na magistrali i unaprijeđen nivo bezbjednosti učesnika u saobraćaju, prvenstveno djece i đaka koji moraju prelaziti tu dionicu kako bi došli do osnovne škole.

Sanacija150422U ponedjeljak, 18. aprila počeće radovi na sanaciji klizišta na Toploj, iznad crkve Vaznesenja Gospodnjeg, koje ugrožava dio magistralnog puta M3 kroz Herceg Novi.