nas10062024bSanacija potpornog zida ispod nekadašnjeg hotela Rudnik je završena pa će u narednih nekoliko dana biti omogućen prolazak stepeništem koje od Njegoševe ulice vodi ka Škeveru. Neriješeni imovinsko-pravni odnosi nekadašnjih vlasnika hotela onemogućili su početak sanacije zbog čega je Opština Herceg-Novi preuzela posao i investirala kako bi građanima što prije omogućila prolazak ovim stepeništem.

nas07062024

Do kraja naredne sedmice biće u potpunosti sanirano stepenište u ulici Luke Matkovića na Savini. Riječ je frekventnoj pješačkoj komunikaciji koja povezuje Stari grad sa šetalištem, a koje će sanacijom i postavljanjem nove javne rasvjete dobiti izgled kakav je primjeren gradskom jezgru.

nas06062024

Na pješačkim prelazima duž magistralnog puta u opštini Herceg-Novi počelo je postavljanje katadioptera (reflektujućih markera). Riječ je o prvoj fazi koja će obuhvatiti više pješačkih prelaza koji su ocijenjeni kao visokorizični za bezbjednost učesnika u saobraćaju.

StepenisteNSL050624Radnici Sektora za upravljanje javnom rasvjetom Komunalno stambenog preduzeća postavili su prethodnih dana 4 nova pocinčana stuba za nastavak rasvjete od zgrade Pošte do Šetališta Pet Danica.

Sistet Bare 696x388U naselju Šištet-Bare u Igalu, završen je značajan kapitalni projekat izgradnje kanalizacione i vodovodne mreže čime je riješen krucijalan ekološki problem i obezbijeđeni kvalitetniji uslovi života.