zgradaohn2022Sekretarijat za ekologiju i energetsku efikasnost Opštine Herceg Novi raspisao je Javni oglas za izbor domaćina iz lokalne mreže planinskih staza na području opštine Herceg Novi.

Danplanetensl0424Povodom obilježavanja Dana planete Zemlje, Sekretarijat za ekologiju i energetsku efikasnost, Planinarski klub Subra i Alpinistički klub Niskogorci, organizovali su pješačku turu od ranča Arjen na Žvinjama do crkve Svetog Ilije na Ilinici.

Zvinje19042024Povodom obilježavanja Dana planete Zemlje, u ponedeljak, 22. aprila, Sekretarijat za ekologiju i energetsku efikasnost, Planinarski klub Subra i Alpinistički klub Niskogorci, organizuju vođenu pješačku turu od ranča Aryen na Žvinjama do crkve Svetog Ilije na Ilinici. Početak je u 9.00 časova.

CentralnaNSL05032024Sekretarijat za ekologiju i energetsku efikasnost Opštine Herceg Novi održao je juče centralnu javnu raspravu o Nacrtu Odluke o određivanju granica, statusa, kategorije i režima zaštite zaštićenog područja Park prirode „Orjen“ na teritoriji opštine Herceg Novi i Nacrtu Studije revizije zaštićenog područja, parka prirode „Orjen“.

zgradaohn2022Sekretarijat za ekologiju i energetsku efikasnost Opštine Herceg Novi, sprovešće javnu raspravu o Nacrtu Odluke o određivanju granica, statusa, kategorije i režima zaštite zaštićenog područja Park prirode „Orjen“ na teritoriji opštine Herceg Novi i Nacrtu Studije revizije zaštićenog područja, parka prirode „Orjen“ od 12.2.2024. godine do 12.3.2024. godine.