NAs24022022Uprkos finansijskog krizi, pandemiji korona virusa i turbulentnoj političkoj situaciji u zemlji, Opština Herceg-Novi nastavlja da radi u najboljem interesu svojih građana – osposobljavanje putne infrastrukture u zaleđu našeg grada ovog puta ostvareno je kompletiranjem puta od Mojdeža do Mokrina, rekonstrukcijom dionice od Porobića do Kosića u dužini od oko 2 kilometra.

NAslovnaIC2022Tradicionalnu izložbu cvijeća u okviru Praznika mimoze danas je na platou ispred zgrade Opštine Herceg-Novi otvorila spisateljica i slikarka Mirjana Bobić Mojsilović.

sastanak 14122021aaRegulacija i čišćenje korita rijeke Sutorine biće u fokusu saradnje Opštine Herceg Novi i Uprave za vode u narednom periodu, zaključeno je na današnjem sastanku predsjednika Opštine, Stevana Katića i direktorice Uprave, Vesne Bajović.

NAs08122021U toku su radovi na sanaciji 1,3 kilometra puta između naselja Kosići i Porobići, čijim završetkom će grad dobiti uređenu, direktnu kolsku vezu između Mojdeža i Mokrina.

centarimageJavna rasprava na Nacrt Odluke o komunalnom redu u trajanju od 15 dana biće održana od 25. novembra do 09. decembra 2021. godine, dok će centralna javna rasprava biti održana 06. decembra u sali Skupštine opštine Herceg Novi u 13.30 časova.