Predsjednik Katic0624

Glavnom imamu za Boku, gospodinu Mehu ef. Martinoviću i svim vjernicima islamske vjeroispovjesti u Boki i Crnoj Gori upućujem iskrene čestitke povodom Kurban Bajrama, u svoje lično i ime Opštine Herceg Novi.
Očuvanje porodice kao osnovne i najjače ćelije društva, briga o svojim bližnjim i prijateljima, o svakom čovjeku, simbolika je praznika Kurban Bajrama. Baštinimo svi zajedno ove vrijednosti i doprinesimo da naša zajednica i dalje bude zdrava multikulturalna sredina u koju su dobrodošli ljudi svih vjera. Naše bogatstvo je u poštovanju različitosti, toleranciji i zajedništvu, što vijekovima potvrđujemo.
Vašim porodicama želim slogu, mir i napredak i čestitam Kurban Bajram.

predsjednik Opštine Herceg Novi
Stevan Katić

LitijaNSL140624U crkvi Svetoga Vaznesenja Gospodnjeg na Toploj proslavljena je hramovska slava – Spasovdan.

Posjeta200524nslKonzul Rumunije u Crnoj Gori, Radu Gorincioi i predstavnik rumunske kompanije Urbio, Marius Huminiuc boravili su danas u posjeti Opštini Herceg Novi, gdje su sa potpredsjednikom Mirkom Musturom i menadžerom Opštine, Dušanom Vukićem i saradnicima razgovarali o saradnji koja će uslijediti u narednom periodu.

Katic.Martinovic15052024Nastavak podrške Ministarstva turizma, ekologije, održivog razvoja i razvoja sjevera opštini Herceg Novi kroz infrastrukturne projekte za tretman otpadnih voda potvrđuje predanost u očuvanju prirodnog okruženja, što direktno utiče na unapređenje turističke ponude te Opštine, poručio je ministar turizma, ekologije, održivog razvoja i razvoja sjevera, Vladimir Martinović.

00HNministkultureSporazum o saradnji Ministarstva kulture i medija i Opštine Herceg Novi o organizaciji Filmskog festivala u Herceg Novom potpisali su juče ministarka kulture i medija, Tamara Vujović i predsjednik Opštine Herceg Novi, Stevan Katić.