NjegosevaNSL160424Zahtjevan i veoma značajan projekat rekonstrukcije dijela Njegoševe ulice, vrijedan oko od 1,5 miliona eura sa pdv-om, počeće u drugoj polovini septembra.

SetalisteNSL120424Predstavnici Opštine Herceg Novi i Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom, ozvaničili su danas početak rekonstrukcije dijela Šetališta Pet Danica, od hotela Plaža do Meljina.

nas10042024aa

Predsjednik Opštine Herceg-Novi, Stevan Katić sa saradnicima danas je priredio prijem za ambasadorku Republike Francuske u Crnoj Gori, Anne Marie Maskay i njene saradnike. Nakon prijema, delegacije su prisustvovale panel diskusiji „Napoleonova cesta: Povezivanje kulturnog naslijeđa na Balkanu“ s obzirom na to da je Herceg-Novi član Federacije Napoleonovih gradova, a potom obišli i spomenik francuskim vojnicima na Ilinici.

foto mladi vaterpolisti10042024

U svoje lično i ime Opštine Herceg-Novi, igračima, stručnim štabovima i upravama PVK Jadran i VK Mladost, čestitam odličan rezultat postignut na jednom od najvećih i najjačih vaterpolo turnira na svijetu za najmlađe uzraste.

predsjednik Katic2024

Glavnom imamu za Boku, gospodinu Mehu ef. Martinoviću i svim vjernicima islamske vjeroispovjesti u Boki i Crnoj Gori upućujem iskrene čestitke povodom Ramazanskog Bajrama, u svoje lično i ime Opštine Herceg Novi.
Zajedništvo, sloga i razumijevanje temeljne su vrijednosti društva koje svi zajedno gradimo. Poštujući i uvažavajući svakog pojedinca i zajednicu, pokazujemo da smo dostojni naših predaka, čiji je san bilo multietničko i multikonfesionalno društvo. Herceg Novi je vijekovima bio i ostaće grad međusobnog poštovanja i međuvjerskog sklada, koji poštuje i slavi humanost, solidarnost i toleranciju.
Provedite današnji veliki islamski praznik u miru, ljubavi, zdravlju i slozi, dijeleći radost sa svojom porodicom i prijateljima. Svi zajedno okrenimo se dobrim mislima i djelima, milosrđu i čovjekoljublju, radi napretka i svijetle budućnosti.
Želim vam srećan i berićetan Ramazanski Bajram i sve dane praznovanja!

predsjednik Opštine Herceg Novi
Stevan Katić