00Poreski karavanPoreska uprava Crne Gore, u saradnji sa Unijom poslodavaca i Privrednom komorom i ove godine u susret predstojećoj ljetnjoj turističkoj sezoni realizuje kampanju „Poreski karavan“, u okviru koje je danas u Skupštinskoj Sali Opštine Herceg Novi upriličena tribina.

zgradaohn2024Sekretarijat za turizam, ekonomski razvoj i investicije objavio je Javni poziv za podršku razvoju poljoprivrede za 2024. godinu.

Herceg Novi nightimageHerceg Novi se vratio na staze stare slave i opet zauzima jedno od 15 mjesta u regionu koje su internacionalni turisti najradije obilazili i u njemu provodili više dana tokom 2023. godine. Statistika je rađena na osnovu podataka dobijenih iz nacionalnih institucija Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore.

zgrada OHN24Unija poslodavaca Crne Gore u partnerstvu sa Poreskom upravom i Privrednom komorom, u susret ljetnjoj turističkoj sezoni, organizuje kampanju „Poreski karavan” u okviru koje će u Herceg Novom održati tribinu u utorak, 14. maja, informišu iz Sekretarijata za turizam, ekonomski razvoj i investicije.

opstina tivatNSL240424Biznis Info centar održaće info dan za Boku u vezi sa Javnim pozivom Vlade Crne Gore za unapređenje konkurentnosti privrede za 2024. godinu, u četvrtak 25. aprila sa početkom u 10 sati, u multimedijalnoj sali Opštine Tivat.