velika sala SOHNPredsjednik Skupštine opštine Herceg Novi, Ivan Otović zakazao je 20. redovnu sjednicu lokalnog parlamenta, za 30. maj sa početkom u 10 sati, sa dnevnim redom:

00djecaKosovoiMetohija OHNNVO “Karađorđe” iz Herceg Novog ugostila je djecu sa roditeljima i nastavnicima iz Kosovoskog pomoravlja odnosno Gnjilana, za koje su u Opštini Herceg Novi danas organizovali prijem. Prijemu su prisustvovali potpredsjednik Opštine Mirko Mustur i predsjednik Skupštine Opštine Ivan Otović sa saradnicima.

SjednicaNSL100524Odbornici Skupštine opštine Herceg Novi usvojili su danas predlog Odluke o donošenju Programa privremenih objekata na teritoriji opštine Herceg Novi za period od 2024.godine do 2029.godine.

SjednicaNSL090524Odbornici Skupštine opštine Herceg Novi usvojili su tri zaključka na 18. redovnoj sjednici, koja je na dnevnom redu imala tačku: Informacija o stanju u Turističkoj organizaciji Herceg Novi.

velika sala SOHNPredsjednik Skupštine opštine Herceg Novi, Ivan Otović zakazao je 19. redovnu sjednicu lokalnog parlamenta za petak 10.05.2024, sa početkom u 10 časova, a na dnevnom redu su: