zgradaohn2022

Zbog povećanog obima posla, rad sa strankama na Građanskom birou u zgradi Opštine Herceg-Novi obavlja se od 07.30 do 19 časova. Kako se inače radi o periodu godine kada je uvećan obim posla ponajviše u sektoru ovjere dokumenata, odluka o produženju radnog vremena donesena je ranije nego prošlih godina (od 01. juna).

GBIRO2019Građanski biro u zgradi Opštine će od utorka, 01. juna raditi do 19 sati.  Službenici će sa strankama raditi tri sata duže nego u zimskom dijelu godine, imajući u vidu predstojeći povećan obim posla. Ovaj režim rada Građanskog biroa važiće do 1. oktobra 2021. godine.

zgrada2602Zbog trenutne epidemiološke situacije, a u cilju zaštite zdravlja zaposlenih, telefonska centrala Opštine Herceg Novi će od sjutra, 27. februara raditi skraćeno. 

GBIRO2019Građanski biro u zgradi Opštine će od sjutra, 15. maja raditi do 19 sati.  Službenici će sa strankama raditi tri sata duže nego u zimskom dijelu godine, imajući u vidu povećan obim posla.

NASLOVNAGromoglasnim aplauzom hercegnovska publika pozdravila je jednu od najvećih zvijezda jugoslovenskog filma Milenu Dravić, kojoj je dodijeljena nagrada Milan Žmukić, za izuzetan doprinos afirmaciji Filmskog festivala Herceg Novi – Montenegro film festival.