NSL191122Više od 120 učesnika iz cijelog regiona prisustvovalo je konferenciji organizovanoj u okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu 2 (ReLOaD2), slaveći Evropsku godinu mladih u Tirani – Evropskoj prijestonici mladih.

Nas18112022

Povodom 17. novembra, Svjetskog dana prijevremeno rođene djece, mališani i roditelji su juče sa platoa ispred zgrade Opštine Herceg-Novi pustili ljubičaste balone i bijele golubove u znak podrške djeci na neonatologiji, a zgrada lokalne uprave sinoć je bila osvijetljena ljubičastom bojom, koja je simbol osjetljivosti i posebnosti „malih divova“.

NAs07112022

Radionica „Zaštita podataka na internetu“ održana je danas u velikoj sali Skupštine opštine Herceg-Novi za učenike osmih i devetih razreda osnovnih škola. Radionica je organizovana u okviru saradnje Sekretarijata za kulturu i obrazovanje Opštine Herceg-Novi i NVO Centar za omladinsku edukaciju, na projektu Evropske omladinske kartice (EYCA).

NSL041122Sekretarijat za kulturu i obrazovanje Opštine Herceg Novi objavljuje Javni poziv za sprovođenje aktivnosti iz oblasti omladinske politike u 2023. godini.