zgradaohn2022Javna rasprava na Nacrt Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o Budžetu Opštine Herceg Novi za 2022. godinu u trajanju od 15 dana biće održana od 28. septembra do 12. oktobra 2022. godine.

Javnu raspravu će sprovesti Sekretarijat za finansije.
Primjedbe, predlozi, sugestije i mišljenja u pismenoj formi dostavljaju se na adresu Opštine Herceg Novi – Sekretarijat za finansije, preko Građanskog biroa Opštine Herceg Novi ili mjesnih zajednica, a u elektronskoj formi na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..
Centralna javna rasprava biće održana u sali Skupštine opštine Herceg Novi 11.10.2022. godine. sa početkom u 13:30 časova.
Nacrt Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o Budžetu Opštine Herceg Novi za 2022. godinu biće dostupan javnosti objavljivanjem posredstvom Javnog radio difuznog servisa RT Herceg Novog i internet stranici Opštine Herceg Novi www.hercegnovi.me.
Nakon sprovedene javne rasprave Sekretarijat za finansije će razmotriti sve primjedbe, predloge, sugestije i mišljenja učesnika i sačiniti Izvještaj o sprovedenoj javnoj raspravi.

Program održavanja javne rasprave na Nacrt Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o Budžetu Opštine Herceg Novi za 2022. godinu

Zaključak