zgradaohn2022Javna rasprava na Nacrt Odluke o Budžetu Opštine Herceg Novi za 2023. godinu u trajanju od 15 dana održaće se počev od 02. decembra, zaključno sa 17. decembrom 2022. godine. Javnu raspravu sprovodi Sekretarijat za finansije Opštine Herceg Novi.

Primjedbe, predloge, sugestije i mišljenja u pismenoj formi dostavljaju se na adresu Opštine Herceg Novi – Sekretarijat za finansije, preko Građanskog biroa Opštine Herceg Novi ili mjesnih zajednica, ili u elektronskoj formi na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Centralna javna rasprava biće održana u sali Skupštine opštine Herceg Novi 16.12.2022. godine, sa početkom u 10.30 časova.

Nacrt Odluke o Budžetu Opštine Herceg Novi za 2023. godinu biće dostupan  javnosti objavljivanjem posredstvom Javnog radio difuznog servisa RT Herceg Novi i na internet stranici Opštine Herceg Novi www.hercegnovi.me.

Nakon sprovedene javne rasprave Sekretarijat za finansije će razmotriti sve primjedbe, predloge, sugestije i mišljenja učesnika i sačiniti Izvještaj o sprovedenoj javnoj raspravi.

Program Javne rasprave (.pdf)

Nacrt odluke o budžetu Opštine Herceg Novi za 2023. godinu (.pdf)