zgradaohn2022Sekretarijat za ekologiju i energetsku efikasnost Opštine Herceg Novi, sprovešće javnu raspravu o Nacrtu Odluke o određivanju granica, statusa, kategorije i režima zaštite zaštićenog područja Park prirode „Orjen“ na teritoriji opštine Herceg Novi i Nacrtu Studije revizije zaštićenog područja, parka prirode „Orjen“ od 12.2.2024. godine do 12.3.2024. godine.

Uvid u Nacrt Odluke i Nacrt Studije je moguće obaviti na sajtu Opštine Herceg Novi www.opstinahercegnovi.me; u prostorijama Sekretarijata za ekologiju i energetsku efikasnost, kancelarija broj 101 (III sprat) svakog radnog dana od 8.00 do 11.00 časova, kao i u kancelarijiama: MZ Kruševice - ponedeljkom; MZ Mokrine-srijedom i petkom; MZ Kameno-Žlijebi utorkom i četvrtkom u istom vremenskom intervalu.
Centralna javna rasprava o Nacrtu Odluke i Nacrtu Studije biće održana u ponedeljak 4.3.2024. godine sa početkom u 10.00 časova u Velikoj sali SOHN.
Iz nadležnog Sekretarijata pozivaju građane i vlasnike nepokretnosti u ovom području da učestvuju u predmetnoj javnoj raspravi, a primjedbe, predloge, mišljenja i sugestije u pisanoj formi mogu predati:
- putem pošte na adresu Opština Herceg Novi – Sekretarijat za ekologiju i energetsku efikasnost, Trg maršala Tita br.1, 85 340 Herceg Novi
- neposredno na građanskom birou Opštine Herceg Novi (šalter broj 4),
- na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Obavještenje za zainteresovanu javnost
Obavještenje za zainteresovane vlasnike katastarskih parcela u zahvatu zaštićenog područja
Zaključak Predsjednika i Program održavanja javne rasprave
Nacrt odluke o određivanju granica, statusa, kategorije i režima zaštite zaštićenog područja Park prirode“Orjen”, na teritoriji Opštine Herceg Novi
Nacrt Studije revizije zaštićenog područja, parka prirode „Orjen“