centarimageJavna rasprava na Nacrt Odluke o komunalnom redu u trajanju od 15 dana biće održana od 25. novembra do 09. decembra 2021. godine, dok će centralna javna rasprava biti održana 06. decembra u sali Skupštine opštine Herceg Novi u 13.30 časova.

Javnu raspravu sprovodi Sekretarijat za komunalne djelatnosti, ekologiju i energetsku efikasnost Opštine Herceg Novi. Centralna javna rasprava će biti održana uz strogo poštovanje propisanih epidemioloških mjera.
Primjedbe, predloge, sugestije i mišljenja na Nacrt Odluke građani mogu dostaviti u pisanoj formi na adresu Opštine Herceg Novi – Sekretarijat za komunalne djelatnosti, ekologiju i energetsku efikasnost, preko Građanskog biroa Opštine ili mjesnih zajednica, a u elektronskoj formi na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .
Nakon sprovedene javne rasprave Sekretarijat za komunalne djelatnosti, ekologiju i energetsku efikasnost će razmotriti sve primjedbe, predloge, sugestije i mišljenja učesnika i sačiniti Izvještaj o sprovedenoj javnoj raspravi.

Odluka o komunalnom redu (.pdf)

Grafički prilog (.pdf)

Zaključak (.pdf)

Program (.pdf)