Radionica HN 15.04 SAJTSekretarijat za kulturu i obrazovanje Opštine Herceg Novi poziva studente i srednjoškolce da prisustvuju besplatnoj edukativnoj radionici "Biznis logika i kreacija ideja”, koju organizuju u saradnji sa NVO Centar za omladinsku edukaciju u okviru projekta Evropska omladinska kartica (EYCA).

Radionica će biti održana u ponedeljak, 15. aprila u Omladinskom centru u Herceg Novom u 11.00 časova. Prijavite se za učešće putem formulara: https://forms.gle/fsZNRJ7AfpcVXBzd7

Edukativnu radionicu će voditi nacionalna koordinatorka programa Social Impact Award (SIA), Jelena Kavarić. Sa polaznicima će razgovarati o društvenom preduzetništvu, kao i o trenutno otvorenom pozivu za novi ciklus Social Impact Award programa koji je namijenjen mladima koji imaju biznis ideju u skladu sa ciljevima održivog razvoja. Jelena će predstaviti program i to šta prijavljeni mogu da očekuju, a pozvaće i mlade buduće preduzetnike da se prijave.

Projekat Evropska omladinska kartica (EYCA), realizuje se u partnerstvu NVO Centar za omladinsku edukaciju i Ministarstva sporta i mladih, a uz podršku i aktivno učešće Opštine Herceg Novi, koja na godišnjem nivou obezbjeđuje besplatnu distribuciju EYCA kartica za sve mlade na teritoriji lokalne samoprave, kao i realizaciju programa neformalne edukacije u cilju jačanja vještina mladih.