zgrada OHN24Javna rasprava na Nacrt odluke o participaciji prevoza učenika u gradskom, prigradskom i međugradskom saobraćaju u trajanju od 15 dana biće održana od 19. aprila do 3. maja 2024. godine.

Centralna javna rasprava biće održana u sali Skupštine opštine Herceg Novi u utorak, 30. aprila sa početkom u 10.00 časova.
Primjedbe, predloge, sugestije i mišljenja u pisanoj formi moguće je dostaviti na adresu Opština Herceg Novi, Sekretarijat za kulturu i obrazovanje, preko Građanskog biroa OHN, a u elektronskoj formi na mejl: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .
Nacrt odluke o participaciji prevoza učenika u gradskom, prigradskom i međugradskom saobraćaju i Program javne rasprave biće dostupan javnosti objavljivanjem na sajtu Opštine Herceg Novi www.hercegnovi.me i posredstvom JRDS RTHN.
Nakon sprovedene javne rasprave, Sekretarijat za kulturu i obrazovanje će razmotriti primjedbe, predloge, sugestije i mišljenja učesnika i sačiniti Izvještaj o sprovedenom javnoj raspravi.

Program javne rasprave
Zaključak
Nacrt odluke