popisNLSPopisna komisija za opštinu Herceg Novi raspisala je Javni oglas za ugovorno angažovanje učesnika/ca za sprovođenje popisa stanovništva, domaćinstava i stanova koji će se održati od 1. do 15. novembra 2023. godine za 20 instruktora i 176 popisivača.

Javni oglas je otvoren 10 dana.
Tekst javnog oglasa u kojem su definisani propisi i potrebna dokumentacija, kao i prijava za učesnike u popisu mogu se preuzeti sa sajta Opštine Herceg Novi, zatim sajta Uprave za statistiku (www.monstat.org), u maloj sali Opštine, kao i u kancelarijama mjesnih zajednica.
Popunjenu prijavu za učesnike/ce u popisu i kompletnu dokumentaciju moguće je dostaviti lično ili poštom do 1. oktobra tekuće godine, u zatvorenoj koverti svakog radnog dana od 8:00 do 15:00 časova, na adresu Popisne komisije (Opština Herceg Novi, Trg maršala Tita 2 - mala sala Opštine).
„U cilju što kvalitetnijeg sprovođenja predstojećeg popisa stanovništva, domaćinstava i stanova pozivam sve zainteresovane građane Herceg Novog da se prijave i budu angažovani tokom trajanja popisa“, istakla je Vesna Samardžić u ime Popisne komisije za Opštinu Herceg Novi.
Prijava
Javni oglas