paketpomociOpština Herceg Novi je u susret Novogodišnjim i Božićnim praznicima pokrenula akciju nabavke poklon - paketa hrane u vidu osnovnih životnih namirnica za porodice u teškoj materijalnoj situaciji.

Namjera nam je da kroz ovaj vid podrške obradujemo naše sugrađane i pokažemo da uvijek brinemo o njima.
„Tim povodom smo se obratili i privrednicima Herecg Novog, kao i određenim kompanijama koje ovde imaju poslovnice. Uputili smo im apel da uzmu učešća u ovoj akciji i da, u granicama svojih mogućnosti doniraju novčana sredstva, ili obezbjede donacije u osnovnim životnim namirnicama“, istakla je sekretarka za lokalnu samoupravu Vesna Samardžić i dodala da Opština na ovaj način planira da obezbijedi dovoljne količine hrane, suhomesnatih proizvoda i sredstava za higijenu za oko 350 porodica koje su lošijeg materijalnog stanja.
„Prethodne dvije godine smo imali veliku pomoć i respektabilan odziv privrednika, što očekujem i ove godine. Donacije su već počele da pristižu i ovim putem apelujem na sve privrednike i građane koji su u mogućnosti da se odazovu pozivu Opštine, na čemu im unaprijed zahvaljujem“, poručila je Samardžić.
Novčane donacije mogu se izvršiti uplatom na žiro račun broj: 530-20200-38 kod NLB banke (svrha uplate: donacija za socijalno ugrožene). Donacije u hrani – osnovne životne namirnice i sredstva za higijenu mogu se isporučiti u prostorijama MZ Meljine, radnim danima od 8.00-14.00č.