naslovna24052023

Članovi i uprava Fudbalskog kluba Igalo 1929 uklonili su vještačku podlogu sa pomoćnog terena čime je otpočeo projekat rekonstrukcije za koji pripremne radove finansira Opština Herceg-Novi, a nabavku i postavljanje vještačke trave kao i sistema za navodnjavanje terena Fudbalski savez Crne Gore.

Zemljane radove, uklanjanje drugih slojeva i tampona kao i postavljanje novog, obavljaće kompanija Kovačević trade koja je izabrana kao najpovoljnija na tenderu koji je Opština Herceg-Novi sprovela u martu. Riječ je o investiciji vrijednoj 130.000 eura koja je predviđena Planom javnih nabavki Opštine Herceg-Novi za 2023. godinu.

24052023a

Do uvođenja izvođača u posao, juče su se članovi uprave, stručnog štaba kao i igrači seniorske i kadetske selekcije organizovali i uklonili postojeću podlogu jer taj posao nije bio obuhvaćen projektom, a uz pomoć privrednika narednih dana ona će biti transportovana sa Solila.

Fudbalski savez Crne Gore je, shodno sporazumu o saradnji sa Opštinom Herceg-Novi i FK Igalo 1929, izabrao izvođača koji će postaviti sistem za navodnjavanje, nabaviti i postaviti vještačku travu.

Podsjećamo da su  u saradnji grada i uprave kluba, a za potrebe glavnog stadiona, u prethodnom periodu rekonstruisane klupe za igrače i delegate, nabavljena nova sjedišta za tribine i postavljena konstrukcija za medijske ekipe.