Herceg Novi - RTHNZa sve žene zainteresovane da učestvuju na konkursu Opštine Herceg Novi za podršku razvoju ženskog preduzetništva u utorak, 01. februara 2022. godine biće organizovan Motivacioni dan.

Ukoliko želite da konkurišete na poziv kako biste dobile nepovratnu finansijsku podršku u pokretanju sopstvenog biznisa, ovo je prilika da saznate više o planiranju i izazovima preduzetništva, poručuju iz Sekretarijata za turizam, ekonomski razvoj i preduzetništvo. Pozivaju sve zainteresovane da im se u utorak pridruže u velikoj sali Skupštine opštine Herceg Novi, od 09 do 13 časova.
Predavanje će održati poslovna konsultantkinja i mentorka za žensko preduzetništvo Sanja Milosavljević, koja ima više od 10 godina iskustva u odnosima sa medijima i marketingu, a specijalizovana za podršku malim i srednjim preduzećima.
„Pozivamo vas da u što većem broju učestvujete na predavanju i radionici, tokom kojih ćemo zajedno napraviti plan i pronaći motivaciju. Preokrenite vaše izazove i učinite da rade za vas, unaprijedite svoju karijeru i stvaralaštvo“, poručuju iz Sekretarijata.
Motivacioni dan jedna je od aktivnosti u okviru programa podrške razvoju ženskog preduzetništva koji realizuju partnerske organizacije Lokalnog partnerstva - Sekretarijat za turizam, ekonomski razvoj i preduzetništvo i Sekretarijat za kulturu i obrazovanje Opštine Herceg Novi, Zavod za zapošljavanje Crne Gore - područna jedinica Herceg Novi, Fakultet za menadžment Herceg Novi, NVO Ksena i kompanija „Perla“.
Protekle sedmice raspisan je javni poziv za učešće u programu podrške razvoju ženskog preduzetništva koji je otvoren do 24. januara. Detalje o uslovima i načinu prijave možete pronaći ovdje: https://hercegnovi.me/rss/2017-03-01-16-55-30/2014-11-26-07-44-44/4388-javni-poziv-za-ucesce-u-programu-podrske-razvoju-zenskog-preduzetnistva
Ovaj program je dio projekta „Podrška razvoju ženskog preduzetništva“ koji se sprovodi u okviru programske šeme „World of Work in Montenegro: Paving the Road to Recovery“, finansira ga Fond za dobro upravljanje, jedinica Kancelarije za vanjske poslove, Commonwealth i razvoj (FCDO) Vlade Velike Britanije, a realizuje Međunarodna organizacija rada (MOR). Cilj projekta je dalji razvoj preduzetništva u lokalnoj zajednici i poboljšanje inkluzivne preduzetničke strukture na području opštine Herceg Novi.

Foto: RTHN