konkursjp21022022Iz Sekretarijata za turizam, ekonomski razvoj i investicije obavještavaju da je produžen rok za prijave za učešće u programu podrške razvoja ženskog preduzetništva do 25. februara.

Podsjećamo, partnerske organizacije Lokalnog partnerstva - Sekretarijat za turizam, ekonomski razvoj i investicije i Sekretarijat za kulturu i obrazovanje Opštine Herceg-Novi, Zavod za zapošljavanje Crne Gore - područna jedinica Herceg-Novi, Fakultet za menadžment Herceg-Novi, NVO Ksena, „Perla“ doo pozivaju sve zainteresirane nezaposlene ženske osobe koje žele pokrenuti vlastiti posao da se prijave za učešće u programu podrške razvoju ženskog preduzetnišva.
Program podrške realizuju partneri u okviru projekta „PODRŠKA RAZVOJU ŽENSKOG PREDUZETNIŠTVA“ koji se sprovodi u okviru programske šeme „World of Work in Montenegro: Paving the Road to Recovery“, koju finansira Fond za dobro upravljanje, jedinica Kancelarije za vanjske poslove, Commonwealth i razvoj (FCDO) vlade Velike Britanije, a realizuje Međunarodna organizacija rada (MOR). Cilj projekta je dalji razvoj preduzetništva u lokalnoj zajednici i poboljšanja inkluzivne preduzetničke strukture, na području opštine Herceg-Novi.
Detaljnije u primjeru Javnog poziva.

Javni poziv (.pdf)

Pravilnik o kriterijumima za odabir korisnika i načinu pružanja podrške za početak i razvoj poslovanja (.pdf)

Prijavni obrazac za učešće na obuci (.pdf)