Potpisivanje peticije za spas Instituta “Dr Simo Milošević”, u okviru kampanje koju je pokrenula Unija slobodnih sindikata Crne Gore, biće sjutra organizovano na Trgu Nikole Đurkovića u Herceg-Novom.

Predstavnici Sindikalne organizacije Instituta i Opštine Herceg-Novi, koja podržava ovu kampanju i preduzima svakodnevne aktivnosti u borbi za očuvanje naše najznačajnije rehabilitacione ustanove, prisustvovaće prikupljanju potpisa u centru Herceg-Novog koje počinje u 9 časova. U Baru će štand za potpisivanje biti postavljen na početku šetališta kralja Nikole, u periodu od 19 do 21č.

Opština Herceg-Novi ovim putem poziva sve građane i građanke, kao i goste našeg grada i korisnike usluga Instituta, da u što većem broju sjutra svi zajedno damo podršku radnicima i glas za spas Instituta “Dr Simo Milošević”.

Podsjećamo da su prethodnih dana organizovane akcije potpisivanje peticije u Nikšiću i Budvi, gdje je podršku opstanku Instituta dalo preko tri hiljade građana i članova Unije slobodnih sindikata.

Peticija će sjutra (9. avgust) biti organizovana i u Baru, sledeće sedmice u Pljevljima i Bijelom Polju, a zatim i u Kolašinu i na Cetinju.